Rüyada Eski Oturduğu Evi Görmek

Rüyada eski oturduğumuz evi görmek,  çalışma hayatında çıkan zorluklar karşısında pes etme noktasına gelmeye, bazı talihsizlikler ile karşılaşmaya yorumlanır. İş ya da eğitim hayatınızda çıkan aksilikler sizi zor durumda bırakabilir ve bu yüzden istenmeyen kararlar almanız gerekebilir. İşten çıkmak ya da iş değişikliği yapmak da söz konusu olabilir. Özellikle ortak iş yapan kişiler ortaklıklarda anlaşmazlıklar yaşayabilirler ve ayrılık olabilir. Rüyada eski yaşadığı evi görmek, aynı zamanda geçmişte yapılan hatalar ve alınan kararlar yüzünden şu günlerde pişmanlık yaşamaya, yapılan seçimler sonrasında üzülmeye yorumlanır. Yanlış kararlar aldığınızı geç anlayabilirsiniz.

Rüyada kendini eski oturduğum evde görmek, şu an sıkıldığınız ve sizi bıktıran bir durumla karşılaşmaya, aile hayatında da eski huzuru aramaya yorumlanır. Geçmişteki gibi ailenizle birlikte sohbet ve muhabbet içerisinde olmaya özlem duyabilirsiniz. Rüyada eski evini görmek, aynı zamanda ailenizle aranızda dargınlıklara, geçmiş anıları hatırlamaya ve eski mutluluğunuzu özlemeye yorumlanır. Şu anki durum sizi mutsuz edebilir. Belki de hayal ettiğiniz yere gelememek ve başarısızlık hissi de şu günlerde aklınızı fazlasıyla kurcalıyor olacak.

Rüyada Çocukluğunda Oturduğu Evi Görmek

Uzun süredir görmediğiniz eş dost akraba ile yeniden bir araya gelebilirsiniz. Geçmişte kalan biri yeniden hayatınıza girebilir ve onunla birlikte geçmişi özlem ile anmak olarak yorumlanır. Özlemler artacak ve kayıplar da sizi üzebilir. Geçmişi tekrar geri getirmek isteyebilir, bazı şeyleri çok özleyebilirsiniz.

Rüyada Eski Oturduğu Eve Geri Taşınmak

Rüyada eski evine taşındığını görmek, iş hayatındaki başarılarınızın sizi mutlu etmediğine ve tatminsizliğe yorumlanır. Özel hayatınızdaki seçimleriniz de sizi mutsuz ediyor olabilir. Acaba doğru yolda mıyım diye düşünebilirsiniz. Şu günlerde bir şeylerden vazgeçmek ve yeni bir başlangıç yapmak duyguları ağır basabilir. Rüyada eski evine taşınmak, aynı zamanda eski hayallerinize kavuşmaya, yarım kalan işleri tamamlamaya da yorumlanır. Bir zamanlar kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesine şaşırabilirsiniz.

Rüyada önceki evine geri taşınmak, eğer ailenizin eviyse, evinize misafir gelebilir. Aileden biri bir süre sizde kalabilir. Eğer eşinizle oturduğunuz evse, eşiniz ya da sizin şu günler iş hayatındaki sorunlar ev içerisinde sorun yaratabilir. Eski ortaklıklar da sizi mutsuz edebilir.

Rüyada Eski Oturduğu Eve Girmek

Şu günlerde hem iş hem de özel hayatınızda yaşanan bazı sıkıntılar yüzünden çok daralıp, sıkılmaya ve bir çıkış noktası aramaya yorumlanır. Endişe ve huzursuzluk sebebi ile sevdikleriniz ile de aranız bozulabilir. Stresli tuh hali sizi çevrenize karşı kırıcı yapabilir. Sevdiklerinizi kırmamaya gayret edin.

Rüyada Eski Evini Temizlediğini Görmek

Bir zamanlar kaçırdığınız fırsatlar yüzünden pişmanlık duymaya ve keşke demeye yorumlanır. Geçmişte yapılan hatalar şimdi karşınıza çıkabilir. Bu yüzden bazı insanlara öfke duyabilirsiniz. Geç de olsa bu fırsatları yeniden elde etmek için kolları sıvamanız gerekebilir.

Rüyada Eski Oturduğu Evi Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, aile ve iş hayatındaki sorunların büyümesine ve huzursuz olmaya, geçmiş güzel günleri özlemeye, ortaklıkların zararla sonuçlanmasına yorumlanır. Geçim derdi gibi bazı sorunlar da aile içerisinde geçimsizliğe yol açabilir. Rahat ve refah dolu bir hayatın özlemini çekebilirsiniz.

Aşağıda yer alan “yorum yapın” bölümünden kendi rüyanızı paylaşırsanız, editörlerimiz rüyalarınızı yorumlamaktan memnuniyet duyacaklardır. Yine, iletişim bölümünden de rüyalarınızı bize yazarak ne anlama geldiğini öğrenebilirsiniz.

Check Also

ruyaci

Rüyada Konser Görmek

Rüyada konser görmek, genellikle toplumsal etkileşimler, eğlence, duygusal ifade ve kişisel özgürlüğün sembolüdür. Konserler, insanlar …

349 yorumlar

  1. Eskievimizi evrim akin almış bende ablamla onunla aşağıdan konusuyoduk

  2. rüyamda eski ev sahibi izin den geliyoruz ev sahibi kapımızı kırıp içerde tadilat yapmışlar.buzde üzüldük sonra tartışmaya basladik

  3. 12 yıllık evliyi eşimle ruyamda yeni evlenmişiz eşimle eşyalarımı yeni çok hoşuma gidiyo ilk oturduğumuz ev yorumlarsanız çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim

  4. Merhaba ben fatma ben evliyim bekarken yaşadığım ve hala sağlam olan babamın evini gördüm merdivenlerini ve avlusunu süpürmüştüm çok güzel temizlemiş parlamıştı ve altkata inmştim temizleye temizleye orada ot koyduğumuz yeri duvarı gördüm ot taşıyıp çok yorulduğum günü hstırlafım ruyamda birde ev satılıyo dediler ben de ne üzüldüm ne sevindim çünkü bizi o eve koymayanlar var oh onlarda rahat olmadın dedim

  5. Rüyamda yalın ayak ayakkabısız koşuyorum genç kızlık dönemlerimde oturduğum evi gördüm oraya dogru gitmisim eski oturduğumuz evin önündeyim annem ablamı ve oglumuda gördüm evin içindeyiz ablamla.konusuyordum

  6. Ruyamda baskasina sattigim evi gordum ici bostu ama ayni biraktigim gibiydi icinde oturan aile evi satiliga cikartmislardi mutfak dilabini actigimda icinde cam surahi felan gordum.mutfak dolaplarim ayniydi balkona ciktim ve bakindim ev bostu buzdolabin altinda bosluk vardi oraya hep eskiden biseyler saklardim orayi gordum hala.duruyordu.

  7. Rüyamda eski oturduğum eve yanlışlıkla gidiyorum unutuyorum yeni evi zile basıyorum başka biri açıyı özür dileyip gidiyorum bunu 3 kere yapmışım rüyamda yani 3. Oldu kusura bakmayın diyorum ne anlama gelir

  8. Rüyamda biseleri yakalamak için gönülü yada gorevlendiriliyorum ama bunu eski evimizde yapıyorum sonra yakalamak için giderken şu an ki oturduğumuz komşunun köpeğine karşılaşıyorum o beni umursamıyor ama ben ondan korkuyorum bahçenin dışına çıkıyorum orada çobanlar geçiyor onların köpekleriyle karşılaşıyorum ondanda korkuyorum sahibine tutmasını istiyorum işte sonra ablamın yanına gelmişiz enistemi görüyorum bisey olmuş sanırım kalmanızı istiyor ama kalmiyip gitmek istiyoruz ablamla bizi yolcu ediyor en sona ben kalıyorum baba ve annem arabaya binmiş sonra eski evdeki komşumuzu gördüm ve arabaya bindim komşumuz ablalarla konuşuyordu sanirim

  9. merhabalar ben rüyamda eski evimi gördüm, ben apartmanda merdivenlerden iniyordum ve eski evimin kapısı açıktı, eşyalar bizim eşyalardı ancak şu an orda başka birileri oturuyor normalde. ev çok aydınlıktı çok çok çok aydınlıktı. evin kapısı açık olduğu için eve hırsız girmiş gibi düşünüyordum. sonrasında apartmandan çıkmak için merdivenlere yöneliyordum, merdivenlerden inecektim ama merdivenler çok karanlıktı, hiçbir şey görünmüyordu sadece merdiven trabzanlarını eski evin aydınlığı aydınlatıyordu. sonrasında merdivenlerden bir el uzandı merdivenlerden trabzanlara tutunarak çıkmaya ve eve ulaşmaya çalışıyordu. ben ise o elden korkup merdivenlerden uzaklaşırken birden ablam ortaya çıkıyordu ve korkma gel onu (merdivenlerden çıkan kişiyi) takma umursama anlamında bir şeyler söylüyordu. ben de ablama inanıp o karanlık merdivenlerden inmeye başlıyordum apartmandan çıkmak niyetiyle. bu ne anlama geliyor acaba?

  10. Ben cocuklugumda yasadigimiz ve babam öldüğünde Kimsesiz kalinca zorla o evden atildigimiz evimi sürekli ruyamda görüyorum.

  11. Merheba. Ben eski yaşadığım apartmanın merdivenleriyle kalkıyorum ve komşumuzla rastlıyorum görüşüyoruz sohbetleşiyoruz falan(komşumuz şuan orda yaşamıyor) işte bizim evin olduğu tarafa gidiyoruz başka komşular falan var bazıları sıcak bazıları soğuk davranıyor bana. Sonra evimizi görüyorum ( eski evimizi benim bi arkadaşımın ailesi aldı) arkadaşım beni eve davet ediryor. Giriyorum ev biz yaşadığımız dönemdek gibi (arkadaşımın ailesi evi tamir etdirmişdi taşınırken).
    İşte evde insanlar var ama benim umrumda diil evi geziyorum her bir detayına bakıyorum her şey aynı. Diğer odaya giriyorum en küçük detaya kadar aynı eşyalar. Ellerimi yazı masama yaslayıb ağlıyorum. Böyle bitiyor rüya

  12. Merhaba.ben rüyamda eski evimde olduğumuzu annemle babamla kardeşimle beraber gördüm.Suan evimizde babaannemle dedem var ama onlar orda yoktu.Kendi kendime diyorum evi o kadar kotu de kullanmamışlat aslında insanların dediği gibi.Neyse annem bulunduğumz odanın içerisinde kahvaltı hazırlıyor ve ordan pencereyi biri tıklatiyor normalde o pencere yüksek bir pencere ama rüyamda alcaktaymiş gibi gözüküyor ve pencereyi tıklatan bizim tanıdığımz akrabamız ve yan tarafımızda oturan bir kadin.diyorki çabuk açin noldu biliyormusnz bişey oldu biz hepimiz çok kaygilaniyuruz pencereyi açıyoruz kadın giriyor içeri ve yumurtaya ihtiyacım var bir yumurta alabilir miyim diyerek masadan bir yumurta alıyor biz de bu sırada diyoruz ki bişey oldu diye bizi telaslandirdigin bu muydu?bu rüyanın anlami nedir acaba?

  13. rüyamda doğup büyüdüğüm evdeyim. uyanıyorum ve evin içinde akvaryumun dışında süs balıkları havada geziniyorlar. bi yine kafeslerinin dışında takriben 2 yada 3 tane muhabbet kuşları ve güvercinler var. kalkıp tutmaya yuvalarına koymaya çalışıyorum ancak tutamıyorum. teşekkürler

  14. Rüyada eski yaşadığım eve gelip zile basıyorum kapıyı açıp içeri giriyorum aile akrabalar herkes içerde yemek yiyor ama büyükbabam dikkatimi çekiyor.

  15. Ben surekli yeni evimin sallandıgını göruyorum esim mutaahıt ve onun yaptığı bina yı ruyada göruyorum yıllarca bu evi sallanır göruyorum aynı zamanda eskı oturdugum evde oturdugumu görüyorum ve bu ruyaları surekli goruyorum

  16. Merhaba ben haftada en az birkaç kez rüyamda doğup büyüdüğüm evi görüyorum. Olaylar kişiler değişiyor ancak mekan değişmiyor herşey o evde olup bitiyor. Sıkıntılı rüyalar değil kabus asla değil aksine huzurlu geçiyor bu rüyalar ama 20 yıldır bu evi görüyorum. Sebebi ne olabilir? Teşekkürler

  17. Sürekli kısa süreli uykularda özellikle gündüz uykularında o kadar gerçekçi ki sokaktan geçen arabanın sesini duyacak kadar iş için gitmeden önce yaşadıgımın ailemin evinde odamda uyuyorum kalkıyorum rüyamda herşey gerçek sonra uyanıyorum uykumdan kendi yaşadığım evimdeyim bazende tam tersi ailemin evinde odamda uyurken kendimi kendimi evimde uyanırken buluyorum ve bu durumu iş için yaşadıgım şehre geldiğimden beri yani 4 yıldır yılda 20 – 30 kez farklı şekilde rüyalarla oda ve konumlar aynı şekilde yaşıyorum

  18. Merhaba ruyamda eski evimize tekrar tasinmisiz.disari kapinin onundeki kaldirimlardayiz elektirik telleri cok yakin yere degiyor kuzima oynama onlarla diyorum.tsnidigim bir erkek 4 5 aya cikacagiz burdan idare ecin diyor. (Simdi ben tekrar ev aldim oraya tasinmak uzereyim)

  19. Ruyamda 2 sene oturdugumuz eve tasiniyorum.pek memnun degilim kizim elektirik tellerin okadar alcakki onlara basmaya calisiyir disarida ben de dikkat et diye kiziyorum. Tanidigim bir adam biraz idare efin zaten burdan 4 5 aya tasinacagiz diyor. Ben 1 haftaya tekrar bir ev aldim tasunmak uzereyim simdi.

  20. Rüyamda gelin girdiğim eve geri taşındığımı gördüm Ev yine bembeyazdı. Ama arka balkonumun kapısı açık kalmış. Kapatmak için baktığımda kapıda anahtar yoktu. Bide balkon demirleri yoktu. Taşınırken sökmüşüz öyle söylüyorum rüyamda. Sonra buzdolabını açtım sadece 2 buçuk litre birazı icilmiş gazoz kalmış içinde. Hemen bozulmuştur diye döküyorum lavaboya. Ardından perdelerime bakıyorum tozlanmış yikamaliyim diyorum. Ama rüyamda keşke taşınmasaydim dediğim eve geri gidip ben çok söylemiştim işte geri geldim diyorum.

  21. Evlenip geldigim eski evi gordumy hersey ayniydi rahmetli kayin validemde ordaydi

  22. Iyi gunler ruyamda ailemle birlikte dort tarafi yesillik olan bir yerdeyiz ve bulundugumuz yerde karsimizda cok genis bir selale var. Ablamla ikimiz uzun kavaklarin arasindan gorunen ve akan selaleye bakiyoruz . Onumuzden ve sag yanimizdan ise çay akiyor . O sirada uzerime hafif hafif yagmur gibi selale suyu akiyor serpistirir gibi. Islaniyoruz uzunca bir sure. Annemle babam da bulundugumuz yerdeler sadece o an yanimizda degiller ama varliklarini arkamizda hissediyoruz. Daha sonra ailemizle birlikte tapusu hala uzerimize olan eski yasadgmiz evde oluyoruz ve aslinda burasi da o kadar basık , boguk ve hava olarak da sicak degilmis bize o zamanlar oyle gelmisti maa oyle degilmis diyoruz.

  23. Mən görürəm ki, ancaq balaca oğlumu axtararaq qaçıram. Çığıra çığıra adını səsləndirə səslğndirə. O qədər qaçıram axırda öz küçəmizə, sonra köhnə evimizə çatıram. Görürəm ki köhnə evə yaxınlaşandə yoldaşım kimləsə telefonla danışır. Yavaş gəlirəm, Qaranlıq olur deyə telefonun fanarın yandırıram. Birdən yoldaşım aldığı nə isə gizlədir. Sonra çıxarıb verir. Hədiyyə paketində belə maraqlı ətli yemək idi. Sonra tez balaca oğlumu sordum, dedi həyətdə idi indi. Rahatlaşdım. Çağırdım o biri evə keçəndə gördüm ordadı. Sonra başladıq yoldaşım aldığl yeməyi yeməyə.

  24. Eski evimde olduğumu gördüm fakat orada mutlu değildim birlikte yemek yiyiyorduk ama birileri sofradan kalkıyordu biri de eksikti yani hep birlikte olamadık. Sonra babamın kendisine aynada bakındığını gördüm ters bi laf ettim ve bana fena kızdı ağlayarak da uyandım. Yorumlar mısınız lütfen?

  25. Rüyamda eskiden oturduğum evde olduğumu görüyorum sürekli oturduğum ev kayın peder ve kocam ve kardeşlerin ortak eviydi 10yıl orada oturdum yarı bodrum bir evdi yine birgün büyük bir salonumuz vardı içerisinde bürsürü çiçek domates biber yeşil çitilleri vardı birde kazla hindim varmış eşim hepsini salonun ortasına koymuş kaz yumurtaları vardı 9.10 tane hepside ezikti eşime soruyom bunları pencereden neden aldın yağmur yağıyordu yağmurdu kalmasınlar diye aldım diyor ama ev eskisinden çok güzel 6yıl oldu sürekli o evde olduğumu görüyorum hiç uyanmak istemiyorum şimdiden teşekkürler yorumunuz için

  26. Merhaba Satılmış evimi gördüm bahçede temizlik yapıyordum ve anneannem diyorki seneye inşallah Haca gidersin

  27. Merhabalar, Rüyamda küçükken Türkiye’de yaşadığımız evi, şuan yurtdışında yaşadığımız ev olarak gördüm. Kapıya tanımadığım, yurtdışına yeni göç etmiş Türk bir aile geliyor. Çok samimi bir amca yurtdışında böyle güzel bir evi nasıl bu kadar hızlı kiraladığımızı soruyor (Buralarda kiralayacak ev bulmak çok zor). Ben de “biz yıllardır yurtdışında yaşıyoruz ve uzun zamandır bu evde yaşıyoruz” diyorum. Evimizi çok beğenip gezmek için merakla içeri giriyorlar. Ben neye uğradığımı şaşırıyorum ve peşlerine takılıyorum. Giriş kat sıradan bir ev ama misafirlerle üst katları gezdikçe evi tanıyamıyorum, şaşırıyorum. Üst katların olduğundan çok daha büyük olduğunu ve biz yokken bambaşka, yeni bir hale geldiğini görüyorum. Evi çok beğeniyorum ve böyle bir eve sahip olduğum için içimden çok şükrediyorum. Misafirlerle güzelce geziyoruz. Hep soru soruyorlar ama ben evin güzelliğine bakmaktan onlarla ilgilenemiyorum. Ayıp olmasın diye gezdirmeye devam ediyorum. Sonra aklıma bizim bu evi zaten sattığımız ve bu evin Türkiye’de olması gerektiği geliyor. Teşekkürler

  28. Ben rüyamda eski evimizde ve ben o eve tek başıma ayaklarımla yürüyorum içine giriyorum hep bu rüya tekrarlanır ama başka hallerde örneğin annem oluyor taşınıyoruz ben istemiyorum böyle birsürü o evde zaten gerçekte birşeyler vardı nedir acabaa

  29. rüyamda eskiden oturduğumuz şehirdeki evin mutfağını dışardan pencere ile içini gördüm bunun tabiri nedir?

  30. şuan üniversite okuyorum rüyamda eski yaşadığım evi üniversite okuğum şehirdeki öğrenci evim olarak gördüm. oraya da misafir olarak ailem geliyordu ama eski evimiz olduğunu ben de dahil kimse bilmiyordu yani ben uyandıktan sonra eski evim olduğunu anladım

  31. Ben rüyamda çocukluk ta oturdugum evin mutfagindayim ve ortada bir yemek masası var anneme aciktigimi söylüyorum buzdolabı gösteriyor ve dolabı açtığımda içi tika basa dolu yiyecekle ben sağ elimi uzatip bir parça çiğ köfte aldım agzima attim orda uyandim

  32. Ben ruyamda eskiden yasadigim evi gordum o evi bir kac yil oncesi satildi boyle gordumki baska insanlar yasiyordu bir kadin ver bir kiz cocugu vardi onlar oturuyordu bizim eski evimizde ama kucuk bir evdi simdiyse onlar biraz buyutmusdulerdi evi abimle girdim eve gorduk bunlari ben hirsizlik yapdim evden abimle kacdik kadin hirsizlik yapdigimi anlayip arkamizca kosmaya basladi biz kacdik yakalaya bilmedi bizi evet boyle gordum lutven benimde ruyami yorumlayiniz onceden tesekkur ederim sevgiler saygilar

  33. Ben rüyamda sürekli ilk gelin gittigim ilk ve ikinci cocugumu dogurdugum evime gittigimi goruyorum tasinali 4 sene oldu neredeyse surekli goruyorum kendimi evi gidip surekli ziyaret ederken buluyorum hafif buruk ve ozlemis sekilde buluyorum ve evde yasiyanlara bu evdeki anilarimdan bahsediyorum acaba manası nedir?

  34. Merhabalar.rüyamada daha öce kirada oturdugumuz evi gördüm ve özellikle bir odasında oturuyorum O odanın kendine has bir kokusu vardı onu bile rüyada alabildim.ve beni çok etkiledi.

  35. Merhabalar Eski yaşadığım evde annem ve kardeşlerim ile birlikte rüya gördüm, çok fazla geçmeden, eşim ve çocuğumu gördüm o evde. Rica etsem yorumlar mısınız?

  36. Ruyamda ananemin evindeyim onunla orada büyüdüm ben ananem yaşıyormuş ev iki.katli mustakildi onunla merdivenleri cikiyoruZ konusarak cikarken ben elimde bez merdiven korkuluklarini siliyorum.

  37. Eski otuduğum evin sokağındaydım apartman gözüme olduğundan daha küçük gözüküyodu ve orada olduğum içinde mutluydum,ayrıyetten yanımda arkadaşımın kardeşi vardı.

  38. Babannem öldükten sonra baba tarafindan amcam ve oğlu halam ve onun kizi ile pek fazla görüsemedik bu gece babanmem de dahil burda bahsi gecen herkes rütama girdi rüyamda eski babannem gilin evde oturuyorduk amcamin oğluyla falan gülüsüyoduk halan eve alkollü gelip babannemle tartisma etti ilk önce babannem cikti gitti evden arkasindan burda uyandim ve sonra tekrae bi rüya gördüm kız kardesimle biz ana yolda arabalarin icin de bisiklet sürüyorduk oda önümde oturuyodu ben sürerken eskiden kirada oturdugumuz eve gittik o bisikletle kapisindan iceri girelim dedim kapida anahtarda vardi ama vazgectik ciktik gittik sonra pazar gibi bir yerde durduk o sirada annesini kaybetmis bir cocuk vardi onu gördûm o an sonra birden bire ortam degisti pervane gibi dönen oyuncaklarin arasinda kaldim makineye gencler bindikce bende makinelerin arasindan gecmeye calistim ve gectim kendime geldikten sonra bisikletime giderken onuda ortalikta göremedim sonra uyandim zaten

  39. rüyamda çocukken oturduğum yurtdışında evi arıyorum kayboluyorum ticari taksi ile yolculuk yapıp evi buluyorum birçok boş odalar varmış onlara bakıyorum merdivenleri pis olduğu için süpürüyorum adresi teyit ediyorum camdan bakıyorum bu kadar hatırlıyorum sadece bu bir rüya ve ben bunun ne anlama geldiğini sorucam diye uyanıyorum

  40. Rüyamda eski tasındıgım eve giriyorum evde esya var ama tum esyalar degil halı koltuk falan ev sahibinden gizli hır sekılde kardesımde anahtar varmis bende sımdı görecekler cıktın falan diyorum görmek istemiyorum eski ev sahibini cunku o sevgilimdı eskiden oradan cıkıyoruz sonra ama ruyamdakı ev eski otırdugumuz eve cok benzemiyor

  41. Merhaba, rüyamda bir sene önce kiracı olarak oturduğum evde eşyalarım kalmış anahtarla açıp evin kapısından giriyorum ve eşyalarımı topluyorum neye işaret yorumlar mısınız?

  42. Merhabalar ruyamda eskiden kiracı olarak oturduğum evde eşyalarım kalmış onları topluyordum toplarkende çay demliyorum neye işaret acaba yorumlarmısınınız?

  43. Rüyamda çocukluğumda yaşadığım evimde oturduğumu ve evde kalabalık olduğumuzu gördüm. Evde temizlik yapılıyordu. Oğlumun ortaokul erkek öğretmenini gördüm evde.evi temizlemeye gelmiş. Bir odasını temizliyor ama sadece camları siliyor. Birde şuanda çalıştığım ve temizlik işi yapan başka bir kadın da yine evi temizlemek için gelmiş.oda başka bir odadan camları silerek başlıyor. Evin her odası insan dolu. Eşyalar da çocukluğumdaki eşyalar.

  44. Merhaba, rüyamda ailrmle oturduğum eski evi tek başıma bütün odaları ve balkonu tek tek gezerken gördüm. Sonra mutfağa doğru geldiğimde 3 tane tanımadığım adamın orada birşeyler hazırladıklarını gördüm ve beni görmesinler diye hızla evden çıkıp koşarak uzaklaştım. Mana nedir acaba ?

  45. Memelekette suan kirada olan cocuklugumun gectigi evin balkonunda babamlar la oturuyoruz balkonun karsisi tarlaydi suan apartmanlar varda cocukken bostu ve ben oraya 2 tane buyuk kopek kulubesi yapmisim betondan ayri ayri ama yarim birakmisim babamla betonu malayla nasil attigmin tartismasini yasiyruz o bana malayla boylemi attin boylemi diye eliyle nasil attilmasi gerektigini gosteriyor bende hakli oldugunu dusunup cok hosuma gidiyor ve cok icden guluyorum

  46. Rüyamda çam ağacından kesmiş oldugum hayma için çatallı direkleri sattıgım evin üstüne taşıyorum

  47. Rüyada eskiden oturduğumuz evi gördüm ben annem oraya gidiyorduk ancak o evde sevdiğim adamın ailesi vardı annesi beni gördüğü için hiç sevinmemişti Bi kız ve Bi kadın vardı kız evi hep temizliyordu o kızı sevdiğim adama almayı düşünüyorlardı çok karışıktı ne anlama geliyor acaba

  48. Rüyamda çocukluğumuzda oturduğumuz evi görüyorum içine giriyoruz ama balkonuna çıktığımıda karşı komşunun köpeğiyle uğraşmak istiyorum sinirlendirmek için rüyamda öyle uğraşmak için köpek ne yapacak diye karşı komşunun evine girmeye çalışıyorum kedisi de var köpeğide var karşı komşunun ilk kedi uğraşıyor biraz daha üsteleyince köpek uğraşıyor busefer ben kendi evime girmek istiyorum yani çocukluğumuzda ki eve köpek buna da izin vermiyor girdirmiyor beni içeri. (Bu arada gerçek hayatımda çok fazla arkadaş problemi yaşadım çok kazık yedim onlar benim için evim gibiydiler eski evimi de görünce köpeğin de beni almaması falan biraz ona yordum ama siz de yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler❤️)

  49. rüyamda babaannemlerin eski evlerindeydim onlar ordan taşınalı 3,5 yıl oldu neredeyse taşındıkları yerede o zamandan beri hiç gitmemiştim ama rüyamda ordaydım ne anlama geliyor

  50. Rüyamda çocukken kirada oturduğumuzevde eşim ve çocuğumla yaşadığımı gördüm ev birinci katta ve yattığımız oda kabukluğa bakardı ve benim yattığım oda şimdi kızımın odasıymış tüi bile aynıydı cam kenfiliğinden açılıyor ve kapanmıyordu o anda çok korktum ve o korkuyla uyandım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DMCA.com Protection Status